Yritys - Upscale Finland Oy

Yrityksemme maahantuo ja edustaa useita erilaisia menestysmerkkejä maailmalta. Klimex International on alansa johtavin valmistaja Euroopassa, joka tarjoaa kattavan valikoiman verhoilukiviä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Klimexin kivet erottuvat kilpailijoista tasalaatuisuuden, autenttisuuden ja materiaalin suhteen. Tämä tarkoittaa, että:
  1. voit olla varma ostaessasi eri aikoina valmistettua Klimexin tiettyä verhoilukiveä, että se on samannäköinen jä sävyinen kuin aiemmin ostamasi.
  2. kun vertaat verhoilukiviä, niin on tärkeätä katsoa niiden ulkonäköä ja sitä miten luonnollisilta ne näyttävät. Klimex erottuu selkeästi pintamuotojensa ja pigmenttiensä puolesta. Klimexin kivet ovat mahdollisimman aidon näköisiä eivätkä esimerkiksi väritykseltään räikeän läikykkäitä.
  3. Klimex käyttää monessa mallissaan omaa kevytbetoniseosta, jossa betonin sekaan on sekoitettu EPS-pohjaista materiaalia. Tästä syystä nämä Klimexin mallit ovat huomattavasti kilpailijoitaan kevyempiä eivätkä aseta asennuspohjalle niin suorta kuormitusta. Kiviverhoilun paino on aina huomioitava levypohjaisissa kohteissa, jotta levyn ja sitä tukevan rungon mitoitus on riittävä.
Tutustu myös Upscale Finland Oy:n edustamaan maailman johtavaan hierovien tuolien valmistajaan osoitteessa http://www.inada.fi.
©2006 Upscale Finland Oy  |  Toteutus Mainostoimisto Fabrik