Asennusohjeet

Kiviverhoilun asentaminen on helppoa ja varmaa Klimexin tuotteilla. Kaikkein tärkeintä asentamisessa on huolellisuus, jotta saumavälit pysyvät saman suuruisina koko installaation ajan. Asennettaessa epäsäännöllisen muotoisia kiviä - kuten Fortezza - tulee olla tarkkana sommittelun kanssa, jottei tietyn kokoiset ja/tai värivivahteiset kivet keräänny yhteen nippuun jollekin seinän osalle vaan jakaantuvat kauniisti ja luonnollisesti koko seinäpinnalle.

Tarkemmat asennusohjeet ja tiedon Klimexin koko systeemistä saat lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Erityinen huomautus: aina asentaessasi Klimex-kivipintaa tilaan, joka on kosteudelle altis (kuten ulkotilat, sauna), käsittele verhoilukiven pinta mahdollisimman pian asennuksen jälkeen Klimex Seal kyllästysaineella.Casabrick ja Classic WFLisää liima (KlimexCol) pystysuorasti pohjaan (ulkokäytössä lisää liimaa myös osan takapuolelle). Paina osa tiukasti kiinni pienellä käännöksellä. Sen jälkeen pehmitä liimarajat saumaan käyttäen kostutettua sutia. Kovettumisen jälkeen, poista ylimääräinen liima harjalla. Kun työ on valmis, käsittele kyllästysaineella. (KlimexSeal)


Ardennes, Campana, Fortezza, Landhouse, Milano, Nevada, Porta, River Rock, KlimexRocca, Rockstone ja Travex
Lisää liima (KlimexUnicol) pystysuorasti pohjaan (ulkokäytössä lisää liimaa myös osan takapuolelle). Paina osa tiukasti kiinni pienellä käännöksellä. Sauma-aine (KlimexJoint) tulisi lisätä tiukasti saumoihin esimerkiksi pursottimella. Sauma voidaan karhentaa sudilla tai siloittaa tasaiseksi kostealla sudilla. Liiat saumaukset voidaan poistaa harjaamalla kun sauma on kovettunut. Kun työ on valmis, käsittele kyllästysaineella. (KlimexSeal)

Arizona, Colorado ja LimburgSamat ohjeet pätevät kuin edellä olevat ohjeet Campanalle, Fortezzalle jne sillä erolla, että nämä tuotteet kasataan päälletysten ilman saumoja. Kun työ on valmis, käsittele kyllästysaineella. (KlimexSeal)
©2006 Upscale Finland Oy  |  Toteutus Mainostoimisto Fabrik